Uslovi korišćenja

Pažnja: upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Cast Away može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Privatnost

Cast Away zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve to jest porudžbine. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje Cast Away može prikupljati su:

 • Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
 • Informacije za isporuku (adresa za isporuku)
 • Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda)

Prikupljanje informacija

U toku kupovine, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

 • prilikom online registracije korisničkog naloga
 • pri kupovini proizvoda
 • uspostavljanjem kontakta preko web stranice

Cene

Cene su navedene u dinarima. Cene ne uključuju troškove u vezi sa dostavom proizvoda. Cene važe za internet kupovinu putem sajta.

Cene nemaju unapred određeno razdoblje važnosti te se bilo kada mogu menjati bez posebnog prethodnog obaveštenja. Važeće cene su one cene koje su bile važeće u vreme kada je informacioni sistem pružaoca usluge prihvatio predatu narudžbenicu.

Akcijske cene su posebno označene i važe u vreme objave na sajtu Cast Away.

Način plaćanja

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Trenutni način plaćanja koji je omogućen je gotovinom prilikom preuzimanja(pouzećem) kod dostave.

Način slanja i rok isporuke

Kupljenu robu isporučujemu putem kurirske službe ili putem Post Express-a.

Rok za isporuku pošiljki je 24h do 48h.

Obaveze kupaca pri preuzimanju robe

Molimo kupca da po prijemu robe odmah proveri robu na eventualna oštećenja kako bi nam što pre javio u takvom slučaju. Rok za reklamacije na eventualna oštećenja se je 1h nakon preuzimanja pošiljke. Ukoliko kupac u predviđenom roku ne pregleda proizvod i ne prijavi eventualna oštećenja, smatraće se da je roba preuzeta u ispravnom stanju, bez oštećenja.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Marketing aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i sniženja, kao i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju NEPRIHVATANJA budućih marketinških obaveštenja od Cast Away-a.

Zloupotreba stranice

Kao uslov za korišćenje internet stranica Cast Away korisnik izjavljuje i potvrđuje da neće koristiti internet stranicu u bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim Uslovima korišćenja. Cast Away nije dozvoljeno koristiti na bilo koji način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili ograničiti rad internet stranica ili zadirati u korišćenje internet stranica od strane drugih korisnika. Nije dozvoljeno bilo kakvo prikupljanje ili pokušaj prikupljanja sadržaja ili podataka koji nisu izričito dostupni od strane Cast Away-a.

KORPA
0
  0
  Korpa
  Vaša Korpa je PraznaPogledaj Ponudu